Fűtéstechnika - fűtésszerelés - Stilatherm Kft. - Épületgépészet A-tól Z-ig: napkollektorok, vízszerelés, gázszerelés, fűtéstechnika, légtechnika, zöld energia hasznosítás

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fűtéstechnika - fűtésszerelés

 


Fűtéstechnika - fűtésszerelés - hűtéstechnika - kazántechnika


 • Fűtésszerelés:


Hagyományos gáz vagy akár a korszerű faelgázositó kazánok, pellet kazánok, kandallófűtés rásegitéssel, kémény hiányában elektromos kazán beépitése, ezek vezérlései korszerű anyagokkal

 • Kondenzációs kazán


A gáztüzelésű fűtési altarnatívák közül a kondenzációs fűtéstechnológia a legfejlettebb fűtési megoldás. A kondenzációs fűtőkészülékek rendkivül magas hatásfokának köszönhető. Ezzel együtt a fűtőkészülék megbizhatósága és időtállósága hozzájárul a felhasználók elégedettségéhez. Persze a fűtőkészülékek tervezése, és gyártáskor különleges anyagok felhasználását követeli meg. Ezek igy együtt teszik lehetővé azt a technológiát amit e készülékek nyújtani tudnak a megrendelők igényeinek nem beszélve a takarékosgáz-felhasználásról. Ami a legrosszabb esetben is 30%-os költségmegtakarítást eredményez egy hagyományos készülékkel szemben. A mai gáz árak mellett egy kondenzációs készülék ára néhány év alatt megtérül.


 • Hagyományos radiátoros fűtés


 • Padlófűtés / hűtés:


Korszerű, kellemes hőérzetet biztosító fűtési rendszer. Relativ kis anyagköltséggel nagy tereket fűthetünk és melegen tarthatunk az ideális komfortnak megfelelően. Napjainkban a padlófűtés rendkívül népszerü és az ár érték arány szempontjából nagyon kellemes hőérzetet biztosít. Akár a fal, mennyezet vagy padlófűtést választunk bármelyik rendszer egy kiváló és hosszútávú minimum 50 év teljesítménycsökkenés nélkül működik.

Ez a három fűtési forma alacsony primer betáplálást igényel, ezt többféle módon is létrehozható. Alkalmazhatunk alacsony hőmérsékletü pl. kondenzációs kazánt, vagy hőcserélövel választhatjuk szét a rendszert. A harmadik lehetőség a keverőszelep alkalmazása, természetesen ezt kombiinálhatjuk hőcserélő alkalmazásával is. Nyilván bármelyik alkalmazást választjuk a vezérelhetőség elsődleges szempont. Akár az egész rendszerre, akár körönkénti szabályozásról legyen szó.


 • Falfűtés / hűtés:


Padlófűtéssel együtt alkalmazzuk. Hűtésérere is alkalmazható!

 • Mennyezetfűtés / hűtés:


Hatékony fűtési rendszer. Itt nem szükséges előre tudni hová kerülnek a bútorok. Hűtésére is alkalmazható

 • Padlókonvektor:


Esztétikusan kialakítható, akár felújitás során is beépithető! Terasz ajtók és egyéb nyílászárók elé a padlózatba épített korszerű fűtéstechnológia. Több féle kivitelben, méretben. Helytakarékos megoldás!

 • Légfűtés / léghűtés:


 • Csarnokfűtés


Légfűtés, feketesugárzó-fűtés, fűtő kaloriferek

További szolgáltatásaink:

 • vegyes- és pelletkazánok beépítése


 • puffertartályok telepítése

 
 


 • Pellet kazán


Egy hatékony környezetbarát fűtési megoldás. A pellet kazán egy jó alternatíva a gázfűtés kiváltására.

- Kisebb és nagyobb rendszerekhez (családi háztól a csarnok fűtésig) egyaránt alakalmas.
- Több napig is működhet a hozzá tartozó pellet tároló segitségével.
- Pellet apró szemcseszerekezetü  (pl. energiafű, tönkölybúza pelyva).
- A gázfűtéshez képest 30-40%-kal kisebb költséggel üzemeltethető.
- Elektronikusan szabályozható a az égéskor keletkező hamu mennyisége minimális.
- Alacsony üzemeltetési költség jó hatásfokkal párosul.

 
 
 

Az elvégzett munkákra 20 év garanciát vállalok!

INGYENES MUNKAFELMÉRÉS!


06-30-96-114-86

 
 

Nyomtatás

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz